maandag 7 maart 2011

de laatste mooie dag ???

Of het de laatste was of niet, we hebben er van genoten. Heerlijk weer om lekker te blijven leuteren. En werd wat gekletst. Het kletsen gold meer als argument om fijn buiten doelloos van de zon te kunnen genieten.


En onder grote publieke belangstelling werden de boule-wedstrijden afgespeeld. In drie uur tijd werden (alweer) de Belgen verslagen. We voelen ons langzamerhand bezwaard om weer alle vier de potjes te moeten winnen. Zelfs als we ze af en toe laten voorkomen, dan nog ontbreken de laatste puntjes.
Maar het zijn toffe boulers die goed tegen hun verlies kunnen, al hebben ze laatstelijk wat geklaagd over een gebrek aan bewegingsvrijheid door te veel kleren tijdens het boulen in de regen
Vandaag was daar geen sprake van, want de zon liet een aangepast boule-kostuum toe, zodat er geen belemmeringen door de kleding meer was.
De weersverwachting voor de komende tijd laat niet veel goeds zien, dus hebben we dit maar vast gehad en koesteren we hoop op een paar foutjes in de meteo voor de komende dagen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten