vrijdag 4 maart 2011

wat een dag

Je kan niet zeggen dat de dag kleurloos is voorbij gegaan.
De ochtendluchten hadden over het algemeen een donkergrijze kleur en van tijd tot tijd zorgden ze ook voor wat neerslag. Koffie drinken in de camper is niet erg, maar het moet niet veel langer duren.
Eind van de ochtend werden we opgeschrikt door een fel gegil net buiten het camperpark. Eén van de agressieve waakhonden uit de buurt had zich vergrepen aan Macho, het poedeltje van Nancy en Eddy. De onfortuinlijke Macho werd op niet mis te verstane wijze mishandeld, maar heeft het avontuur gelukkig overleefd. (zie  op de blog van Eddy )

De jeu-de-boule competitie met mollen, nep-Belgen en alle andere evenwichtverstorende trucs gaf deze middag gelukkig (voor de Belgische vrienden) een wat vriendelijker stand te zien. Zo hebben de Belgen vandaag niet zo diep verloren als de laatste dagen, hetgeen toch goed voor de verhoudingen moet zijn. Het was in ieder geval voor de Belgische gemeenschap voldoende reden om met elkaar de glaasjes te heffen.


En omdat ook nu weer comfortabel door de Nederlanders werd gewonnen, kon ook daar het glas worden geheven. Alleen de avondkou kon de feestvreugde  verstoren.
Morgen brandt de strijd gewoon weer los, maar of de verhoudingen zullen veranderen?
Bert is overtuigd van niet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten